Aangezien we massaal binnen moeten blijven wil je natuurlijk extra graag een gezellig huis dat sfeer uitstraalt. Voor de nieuwe woontrends naar de bouwmarkt is gelukkig nog steeds mogelijk. Aangezien met het openbaar vervoer naar de bouwmarkt sterk wordt afgeraden en niet iedereen in het bezit is van een auto om spullen te vervoeren is autoverhuur een goede oplossing. Maar voordat je op stap gaat moet je natuurlijk weten wat je ongeveer wil gaat kopen, zeker nu eindeloos dwalen door een winkel niet verantwoord meer is. Om het gemakkelijker te maken staan hier een aantal van de woontrends van dit najaar op een rijtje.

Thuiskantoor

Thuiswerken is de nieuwe norm. Nederlanders zitten massaal in de woonkamer, slaapkamer of de werkkamer achter hun laptop. Aangezien je zoveel tijd thuis spendeert met werken is investeren in een thuiskantoortje nu super populair. Dit betekent dat je op zoek zal moeten naar een stoel die je voldoende support en een bureau dat groot genoeg is om goed aan te werken. Daarnaast kan je nog denken aan een koptelefoon met noice cancelling voor wanneer je kinderen of partner ook thuis bezig zijn en je niet gestoord wil worden. Een thuiskantoor maak je gezellig door het plaatsen van kaarsen op je bureau en sierverlichting in dezelfde kamer.

Kleuren

In het najaar is het ook een mooi moment om de muren een nieuwe lik verf te geven. Ook dit najaar zijn aardse kleuren weer zeer populair. Je kunt deze kleuren ook mooi toepassen door de kussenhoezen te vervangen in meer herfstachtige kleuren, net zoals de handdoekjes en theedoek in de keuken. Zo laat je de kleuren ook nog eens mooi terugkomen door het gehele huis.

Scandinavisch

We zagen het al in het voorjaar en ook dit najaar is deze trend nog groots aanwezig: het Scandinavisch design. Je haalt deze trend in huis door zachte tinten en het gebruik van ronde vormen. Het liefst afgemaakt met een eyecatcher in de ruimte. Het verplaatsen van alle spullen van de bouwmarkt naar je huis doe je gemakkelijk en goedkoop met goedkoop auto huren. Zo worden de nieuwe woontrends in huis inrichten voor iedereen een appeltje eitje.

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *