Onlangs een nieuwe woning gekocht of ga je binnenkort het huis uit om iets te gaan huren? Dan kan het weleens interessant zijn om in plaats van te kiezen voor het verven of behangen van je muur om je muur op te laten spuiten. Hoewel steeds meer mensen hiervoor kiezen, wordt dit niet altijd door iedereen in overweging genomen bij de beslissingen. Eigenlijk zonde, want het laten spuiten van je muren heeft zo zijn voordelen.

 

Latex spuiten van plafonds

Als je je plafond wilt voorzien van een nieuwe verflaag, kun je in plaats van zelf moeilijk doen of een schilder inhuren ervoor kiezen om je plafond middels latex te spuiten. Dit is een mooie manier om zonder strepen en oneffenheden je plafond van een mooie en nieuwe verflaag te voorzien. Latex spuiten is met name onder nieuwbouwwoningen erg populair en wordt door veel aannemers ook aanbevolen om te doen. Doordat het steeds vaker wordt gedaan, zijn de kosten door de jaren ook behoorlijk afgenomen en daarmee voor meer mensen een optie. 

 

Wat zijn de voordelen van latex verfspuiten?

Zoals eerder al benoemd wordt latex verf spuiten steeds goedkoper en voor meer mensen betaalbaar. Het is zelfs voordeliger dan gebruik te maken van verfrollen. Daarnaast zullen er nooit strepen op de muur zichtbaar zijn en kan het ook nog eens ontzettend snel worden gedaan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verspuiten die in sommige gevallen met lucht worden gebruikt, maar ook zonder lucht wordt dit wel eens toegepast. Naast de voordelen zijn er ook enkele nadelen en redenen wanneer je niet voor latex spuiten kiest. Het is namelijk nogal een klus om alles af te plakken, meer als bij het gebruik maken van rollen. Ook het schoonmaken na het verfspuiten kan een behoorlijke klus zijn. Uiteindelijk levert het wel zijn resultaat op, dus voor veel mensen zijn deze punten verwaarloosbaar. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *