Wil jij jouw achtertuin opknappen? Dan is er hoop dat je kunt doen om dit waar te maken. Een achtertuin is enorm flexibel om op te knappen; bediscussieerbaar de makkelijkste ruimte van je hele huis. Waarom is het zo flexibel? Omdat natuur van nature in harmonie is. Dit klinkt misschien zweverig, maar dat is het totaal niet.

Aan het einde van dit artikel weet jij jouw achtertuin kan opknappen.

Harmonie van nature

Natuur is van nature in harmonie. Dat betekent dat alles in jouw tuin bij elkaar past. De kunst is om je tuin te laten kloppen is daarom om ervoor te zorgen dat wat jij graag in je tuin wil, past bij de rest van je tuin.

Dit klinkt misschien vaag, maar ik leg het even uit:

Alle planten, bomen en dieren vullen elkaar aan. Niet altijd in balans, maar wel in harmonie. Als je planten in je achtertuin wil, ga dan opzoek naar attributen die daarbij passen. Een tuinhuis kan bijvoorbeeld een attribuut zijn dat perfect past in een natuurlijke achtertuin. Dit komt, omdat het hout van een tuinhuis ook natuurlijk is.

Maar wil je andere attributen plaatsen, zoals een vijver of een fontein, dan moet je dit weer zien te combineren. De truc is om de natuur te helpen om in balans te blijven, zo krijg je het mooiste resultaat. Een vijver heeft een pomp nodig zodat het alg niet overwint. Maar ook een fontein heeft een fonteinpomp nodig, want anders is het water van je fontein binnen mum van tijd helemaal groen.

Help de natuur

Dus als je jouw tuin wil opknappen, denk dan in het grote plaatje en help de natuur om in balans te blijven. Voeg attributen toe die je leuk vindt, maar zorg dat ze passen in het geheel.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *