Afspraken over het hoofd zien of verjaardagen vergeten dat overkomt iedereen wel eens, maar niet als je iedere dag minstens twee keer herinnerd wordt aan je afspraak. Je kunt alles wat je moet onthouden op memo’s schrijven maar de kans is groot dat je het overzicht dan snel kwijt bent en dat je alsnog van alles gaat vergeten.

Een fysieke bureaulegger kalender werkt beter

Je kunt ervoor kiezen om online een agenda bij te houden maar nog beter is het om een kalender aan te schaffen waarop je de verjaardagen van bekende en al je afspraken bij kunt houden. Als je de kalender in de keuken ophangt zie je hem als het goed is een paar keer per dag, de koelkast of wc is ook een goede plek om een kalender op te hangen. Als je de kalender liever wat meer privé houdt kan je deze ook in de badkamer hangen, hier zien niet al je gasten hem. Als je regelmatig thuis werkt zoals tijdens de corona pandemie dan kan je ook een bureaulegger kalender aanschaffen. Een bureaulegger kalender is een kalender die je als ondergrond op je bureau legt, je kun hierop werken als een soort placemat. 

Ook leuk om cadeau te doen

Het voordeel van een bureaulegger kalender is dat je deze kunt gebruiken als bescherming voor je bureau of tafel maar je kunt er ook aantekeningen op maken. Naast dat het een bescherming is en je erop kunt schrijven helpt het je ook om afspraken en andere belangrijke dingen te onthouden. Als bedrijf is een bureaulegger kalender altijd een goed geschenk voor tijdens de feestdagen, ze worden door iedereen gewaardeerd en werknemers vergeten ook een stuk minder vaak hun afspraken. Dat is een win-win situatie!

Bron: Kalendergigant

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *