Woon jij in een studentenhuis? Dan is dit artikel speciaal voor jouw. Ook voor een studentenhuis heb je woninginspiratie nodig. Misschien juist voor een studenten huis, aangezien studentenhuizen niet echt bekend staan vanwege hun mooie designer interieur. Maar met een klein aantal tips is je huis zo goed als nieuw.

Schoonmaken

Haha, ja ik weet het. Dit heb je al 100 keer gehoord. En je wil best wel meewerken, maar het schoonmaakrooster werkt niet.

Maar probeer er een oplossing voor te vinden. Misschien werken taakjes van 5 minuten beter dan in 1keer een uur. Of als iedereen bereid is om geld bij te leggen dan kan je een schoonmaakster nemen.

Planten

Niets voegt meer leven en sfeer toe dan iets levends. En planten zijn hiervoor de perfecte oplossing. Stel dat niemand groene vingers heeft, dan koop je cactussen. Een aantal planten die in het zicht staan, maken een wereld van verschil.

Creëer ruimte

Niets is zo irritant als een huis dat helemaal vol staat. Of een tafel die 80% van de ruimte vult. Toch zie je dit vaak terugkomen. Probeer juist ruimte te creëren. Dit kan op twee manieren:

  1. Je haalt spullen uit de ruimte
  2. Je deelt het anders in

Je kan ook ruimte creëren middels optisch bedrog. Dat ga ik niet bespreken in dit artikel, maar zoek het maar eens op.

Gezelligheid

Gezelligheid zorgt ook voor een leuke sfeer. Natuurlijk moet je vaak meer opruimen na een gezellige ochtend, avond en middag, maar dat is het helemaal waard.

Neem als je kan een huistelefoon. De beste manier om dit te doen is om een sim only 1 jaar te nemen en die stop je in een oude telefoon. Stel dat de telefoon sneuvelt dan maakt niet uit aangezien het een oud toestel is.

Met deze 4 tips maak je jouw huis een stuk levendiger in no-time. Dus succes en ga aan de slag!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *