Je hebt een nieuwe woning en wil het natuurlijk leuk inrichten. Het is daarbij belangrijk om aan vele elementen te denken. Van de vloer tot aan de muur en de decoratie. Hieronder vind je 3 tips voor het inrichten van je woning

Posters aan de muur

Je hebt het vast vaker meegemaakt. Alles staat in je huis, maar je ziet nog een kale saaie wand of je mist nog net de finishing touch in je woning. Posters aan de muur brengen snel sfeer in je woning en bepalen ook de sfeer. Er zijn vele mogelijkheden voor posters, denk bijvoorbeeld aan posters met dieren, tekst en quote posters, illustratie posters, abstracte posters of wat dacht je van een mooie gepersonaliseerde posters voor in je woning?

Kies de juiste vloer

De juiste vloer kiezen voor je woning is belangrijk. Een vloer heeft veel invloed op de totale uitstraling van je huis. Met een vloer van hout creëer je warmte in je huis, een vloer van beton geeft je huis een strakke en moderne uitstraling, tegels geven je huis een rustieke uitstraling, tenslotte kan je ook een tapijt als vloerbekleding nemen, dit heeft wel meer onderhoud nodig. De tapijten vloer met speciale shampoo schoonmaken is vaak nodig, vooral wanneer je een licht tapijt hebt waar je alle vlekken op ziet. 

Welke kleur muur?

Hoewel het verleidelijk is om de wanden in je huis ene kleurtje te geven, kan je dit beter niet doen. Het is verstandiger om de muren wit te houden. Witte muren laten je woning veel groter lijken. Het is wel belangrijk om de juiste kleur wit te kiezen, sommige kleuren wit kunnen te koud overkomen. Wil je toch een kleur in je woning, dan kan je bijvoorbeeld één wand in een ruimte verven. Dit geeft ook een speels effect. 

 

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *