Waar let je op bij het online kopen van meubels?

Tegenwoordig is van alles online te koop, ook meubels. Er zijn vele woonwinkels en woonboulevards waar je langs kan om meubels te kopen, maar dat kan ook online. Vandaag bespreken we een aantal zaken als het aankomt op het online kopen van meubels. Is het wel zo handig om meubels online bestellen? En als je online je meubels bestelt, waar moet dan op letten?

Online kopen handig?

Online je meubels kopen kan heel handig zijn. Je bent minder tijd kwijt. Je hoeft namelijk niet te reizen en niet alle voor gestippelde routes af te lopen om vervolgens niks te vinden. Wanneer het niet handig is om meubels te kopen, is bijvoorbeeld bij de aanschaf van stoelen en/of banken. Het kan namelijk zo zijn dat het online er wat anders uitzag en misschien helemaal niet aangenaam zit. Ook kan je door online shoppen tegen aanbiedingen aanstoten die je in de winkel helemaal niet zou ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan cash back acties, hierbij kan je bij sommige aankopen een deel van je aankoopbedrag terugontvangen

Heb je de juiste maten?

Het is net als offline belangrijk om goed de maten te meten die je nodig hebt. Het kan namelijk heel vervelend zijn als je erachter komt dat je gekochte meubel niet past in je huis. Houd ook rekening met eventuele uitstekende poten. Als de maten niet duidelijk staan aangegeven, is het handig om de webshop te benaderen. Zij zullen je het juiste advies geven.

Is het de gewenste kleur?

De kleur van een meubel ziet op je scherm er anders uit dan in het echt. Dit komt door jouw eigen scherm, denk aan helderheid, contrast en andere instellingen van je telefoon. Het is daarom handig om een stukje staal op te vragen. Je krijgt dan een stukje stof of materiaal thuis opgestuurd om goed de kleur te kunnen bekijken. 

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *