Waarschijnlijk zegt de naam VPN je wel al wat, het is de laatste tijd namelijk vaak in het nieuws. VPN staat voor Virtual private network.  Een VPN geeft een gebruiker een beveiligde en anonieme toegang tot een bepaald netwerk. Hierdoor wordt de internetverbinding veiliger. Meer voordelen van een VPN lees je in dit artikel.

 

Amerikaanse Netflix kijken in je woning in Nederland

Dat de Amerikaanse Netflix veel meer films en series heeft, is bij vele mensen wel bekend. Netflix moet per land betalen voor de rechten van een bepaalde film of serie. Hierdoor is er in bijna elk land wel een ander aanbod. Zo zijn er in Nederland ook veel Nederlandse films, die niet in Amerika te zien zijn. Aangezien de Amerikaanse series en films erg populair zijn bij de mensen in Nederland,  kan een VPN dus handig zijn. Met een VPN verbinding kan je namelijk de server doen laten geloven dat je een Amerikaans IP-adres hebt en je in Amerika bent. Hierdoor heb je toegang tot de Amerikaanse Netflix. een VPN provider die zeker aan te raden is, is Kodi VPN.

Anoniem downloaden

Het anoniem downloaden is ook een reden waarom veel mensen ervoor kiezen om een VPN abonnement af te sluiten bij Kodi VPN. Zoals je weet is het verboden om films, muziek of bestanden te downloaden. Steeds vaker hoor je dat mensen een boete krijgen voor het downloaden. De geldsom is vaak enorm. Om dit te voorkomen is het dus goed om een abonnement af te sluiten bij een VPN provider. Zoals hierboven al is besproken maak je gebruik van een anonieme internetverbinding. Dit heeft als voordeel dat hackers niet bij je bestanden kunnen komen, maar ook dat een overheid niet gemakkelijk kan zien wat jij doet online.  De enige die kan zien wat je doet is een internetprovider. Zo’n provider is echter niet verplicht om deze informatie te verstrekken aan de overheid.

 

Er zijn dus verschillende voordelen als je kiest voor een VPN. Zo kan je anoniem downloaden en heb je toegang tot de Amerikaanse Netflix.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *