Je sloten zijn het gene wat jou beveiligd in je huis zodat jij met een gerust hart kan slapen. Maar het komt vaak voor dat er alsnog kan worden ingebroken. Dit kan zijn omdat je sloten te oud zijn, of simpelweg te makkelijk te kraken. Om er zeker van te zijn dat dit niet kan gebeuren, laat dan even een slotenmaker in Goes naar je slot kijken. Of ga zelf even langs om te vragen hoe jij je deur extra kan beveiligen.

 

Het vinden van een goede slotenmaker

Je wilt dus je sloten verbeteren, maar dan moet het wel zeker zijn dat dit goed gebeurt. Maar hoe weet je dan dat dit wel gaat helpen? Een betrouwbare slotenmaker zal je nooit direct een extreem dure oplossing aanbieden, maar eerst kijken wat nou echt het probleem is. Het kan namelijk ook zo zijn dat jouw oude slot wel goed is en dat het helemaal niet nodig is. De naam van de slotenmaker wordt hiermee verbeterd, ook al verdiend hij hier niks mee.

Het imago van een slotenmaker is erg belangrijk. Net als bij elk ander bedrijf. En hoe kom je er achter wat het imago is? Vaak staan op sociale media recensies van zijn of haar producten en diensten. Of op de website. De meningen van klanten die jouw voor waren zijn altijd erg nuttig. En misschien kan je het wel aan je buren vragen waar zij het gedaan hebben.

 

Redenen waarom een goed slot belangrijk is

Het is vanzelf sprekend dat je de deur op slot moet doen als jij je huis verlaat, ook als het maar voor even is. Inbrekers komen namen heel gemakkelijk binnen als je dit niet doet. En dan denk je dat de kans klein is dat ze het doen als je even snel naar de supermarkt heen en weer loopt. Maar dat zal je verbazen.
Niet alleen je deur moet op slot. Maar zorg ook alle ramen gesloten zijn. Een klein kiertje kan ze al de kans geven om binnen te komen. Als ze namelijk toch binnen komen en het blijkt dat je deur niet op slot zat of het raam stond open. Dan zijn er geen sporen van inbraak en is er grote kans dat de verzekering het niet uitkeert.

Niet alleen voor inbrekers is het verstandig om je deur op slot te houden. Maar ook er voor te zorgen dat je kinderen niet zomaar de deur uit kunnen. Het lijkt onwaarschijnlijk. Maar als ze eenmaal op ontdekking gaan, houd een deurklink ze niet tegen.

Isolatie speelt een grote rol bij de deur op slot doen ja of nee. Als je de deur niet op slot doet, sluit de deur niet helemaal af en kan er koude lucht van buiten binnen stromen. En de warme lucht gaat eruit. En staat er ergens een raam open, dan krijg je tocht.

 

Wil je dus er voor zorgen dat jouw sloten op orde zijn? Zoek dan zo’n slotenmaker Goes en laat de slotenservice Goes jouw deuren na kijken.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *