Bent u uw huidige inrichting zat? Bent u op zoek naar nieuwe meubels en een andere indeling van uw woonkamer of werkplek? Maar komt u er zelf niet helemaal uit? Dan kan het zeker handig zijn om de hulp van een interieuradviseur in te schakelen. Vaak levert dit meer op dan u denkt! Wij zetten alle voordelen voor u op een rijtje.

1.    Een frisse blik

Heeft uw bankstel altijd al tegen een bepaalde muur aan gestaan, dan is de kans groot dat u met de uitzoeken van een nieuw interieur de bank weer op diezelfde plek neerzet. Het is lastig om met nieuwe ideeën te komen voor een woning waar u zelf al zo lang in woont. Een adviseur kijkt met een frisse blik naar uw interieur en komt met nieuwe oplossingen en ideeën. Woonoplossingen waar u waarschijnlijk zelf niet zo snel aan gedacht zou hebben!

2.    Geld besparen

Een goed advies kan u veel geld besparen. Een interieuradviseur maakt namelijk een plan dat rekening houdt met uw wensen, budget en smaak. Het wordt letterlijk op maat gemaakt en er is goed over nagedacht. Hierdoor hoeft u uw interieur minder snel weer te veranderen. En dat bespaart geld.

3.    Stap uit de comfortzone

Een interieurexpert is op de hoogte van allerlei interieurtrends en mogelijkheden. Zo kunt u worden uitgedaagd om eens iets nieuws te proberen. Of het nou gaat om een andere kleur op de muur, een nieuwe indeling of het toevoegen van bijzondere accessoires, uit de comfortzone stappen kan heel verfrissend werken. Laat u eens verrassen!

4.    Verschillende smaken

Heeft u een andere smaak dan uw partner? Zeker bij het inrichten van een interieur is het dan vaak lastig om tot een goed compromis te komen. U wilt immers graag vasthouden aan uw eigen smaak en voorkomen dat uw inrichting een rommelige mix wordt van verschillende stijlen. Een interieuradviseur kan u hierbij helpen. Als onafhankelijke partij kan een adviseur vaak een goede balans vinden tussen uw smaak en die van uw partner. Zelfs als deze heel ver uit elkaar liggen!

5.    Lichtplan

Een interieuradviseur kan u ook helpen met het maken van een lichtplan. Vaak is dit één van de moeilijkste onderdelen van de inrichting, maar tegelijkertijd wel één van de belangrijkste. Verlichting bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer in uw huis. Met een goed lichtplan heeft u zowel functionele basisverlichting als sfeervolle detailverlichting. Ook wordt er in het plan rekening gehouden met de juiste aansluitingen en het wegwerken van kabels.

Gratis thuisadvies

Zoals u ziet heeft het inschakelen van een interieuradviseur vele voordelen. Bent u op zoek naar een persoonlijk interieuradvies of verrassende woonideeën en woont u in de regio Hengelo? Kom dan eens langs voor een gratis interieuradvies op maat!

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *