Het opnieuw inrichten van je woning is leuk, maar kost ook enorm veel tijd. Je struint woonboulevards af opzoek naar nieuw meubels en bekijkt bladeren om inspiratie op te doen. Het is belangrijk dat je goed nadenkt over de inrichting van je woning. Je wil er ten slotte een langere tijd van kunnen genieten.  Daarom geven we in dit artikel een aantal tips. Denk aan het kiezen van nieuw behang om direct een andere sfeer aan je woning te geven en het aanschaffen van nieuw meubilair.

Nieuw behang voor een nieuwe sfeer

Wil jij je huis helemaal veranderen? Begin dan met het veranderen van het behang. Behang kan er namelijk voor zorgen dat een kamer er direct helemaal anders uitziet.  Het is daarbij leuk om trends te volgen. Zo is wabi sabi helemaal in deze tijd. Wabi is een filosofie dat betrekking heeft op bescheidenheid en eenvoud.  Bij behang in wabi sabi kan je denken aan natuurlijke simpele kleuren aan de muur. Daarnaast is ook een print van kunst helemaal in in 2019. Denk aan afbeeldingen van bepaalde steden of natuuromgevingen.  Bestel je behang eenvoudig online. Online is het ook vaker goedkoper dan in een fysieke winkel en aangezien je je hele woning wil voorzien van behang, kan dit aardig wat geld schelen.

Aanschaffen van nieuw meubilair

Naast het veranderen van je behang kan ook het aanschaffen van nieuw meubilair ervoor zorgen dat je inrichting direct er helemaal anders uitziet. Daarnaast natuurlijk leuk om dit nieuwe meubilair te matchen met je behang zodat het één geheel wordt.   Ook kan je meegaan met de trend van de tegenpolen die je steeds vaker ziet.  Denk hierbij aan de kleuren zwart-wit of van vierkant meubilair naar rond. Het ligt er maar net aan waar je de voorkeur aan geeft. Kijk ook eens bij 24/7 Discount voor kortingscodes.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *