Kies je voor optimaal verhuisgemak zonder alle poespas en ellende van rugklachten? Dan is een verhuislift de ideale oplossing! De meest praktische manier om zware en waardevolle goederen zoals wasmachines, meubels, koelkasten en drogers naar boven te tillen. Je ervaart nooit meer lichamelijke ongemakken na een verhuizing en dat scheelt weer een serie bezoeken aan de fysiotherapeut plus schade aan je bank bijvoorbeeld.

Ideaal en veilig

Naast praktisch is een verhuislift ook nog eens volkomen veilig. Omdat de verhuisliften regelmatig streng worden gecontroleerd op veiligheid kun je er met een gerust hart mee werken. Naast tilwerk scheelt het ook heel veel loopwerk. De verhuislift tilt namelijk zware goederen zo de gewenste ruimte in vanaf de tweede verdieping of hoger. Er zijn verschillende typen verhuisliften te huren met een verschillend aantal hefvermogen wat kan variëren van 100 kg tot 400 kg. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar. De gemiddelde verhuislift kan ongeveer tot 27 meter hoogte bereiken en sommigen tot wel 30 meter hoogte.

Wat belangrijk is als je gaat werken met een verhuislift

Om optimaal gebruik te maken van de verhuislift voor je eigen veiligheid en die van de omgeving is het belangrijk dat er genoeg vrije ruimte om de verhuislift heen is. Daarnaast kan de verhuislift met een maximale afstand van 10 meter van het pand af geplaatst worden. Hoe dichter tegen de gevel hoe stabieler hij staat. Voordat de items door de lift getild worden is het belangrijk alle afmetingen van de items op te meten. Daarnaast moet de lift op een stabiele vlakke en stevige ondergrond worden geplaatst. Dit mag geen gras, zand of aarde zijn omdat dan het risico op kantelen bestaat. Indien er grote items getild moeten worden is het belangrijk en extra veilig om een extra verhuizer in te huren die de verhuislift bediend. Voordat u aan de slag gaat met een verhuislift is het belangrijk om bij de gemeente na te vragen of er een vergunning nodig is om de verhuislift te gebruiken. Kortom, de verhuislift is de ideale oplossing voor een snelle probleemloze verhuizing!

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *