Een huis is zo belangrijk omdat je er zoveel tijd spendeert en het je eigen veilige haventje zou moeten zijn. Een leuk interieur helpt hierbij. Regelmatig wat aanpassingen doen in je huis zorgt dat je weer helemaal verliefd kan worden op je woning. Rij op een regenachtige dag naar een tuincentrum in Utrecht, shop je nieuwe interieur bij elkaar en vervoer het simpel met aanhanger huren utrecht. Het enige wat nog ontbreekt is de keuze voor het interieur. In de zomer van 2020 zijn weer ontzettend veel leuke nieuwe trends te ontdekken. Doe inspiratie op en tover ook jouw huis om tot een hip paleisje.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is hot. Je ziet het terug in alle opzichten van het dagelijks leven van mensen, en deze zomer dus ook in het wonen. Duurzaam wonen betekent gebruik maken van tweedehands of gebruikte meubels en materialen. Daarnaast kan je kiezen voor duurzame lampen en veel groen in huis halen. Duurzaamheid in huis kan op zoveel manieren dat iedereen dit thuis zou kunnen toepassen. Beter voor het milieu en daarnaast ook gewoon heel trendy dus!

Wabi Sabi

Deze trend is gebaseerd op een Janse leefstijl en betekent een beetje back to basic. De filosofie hierachter is de kracht van imperfectie en dingen kunnen weglaten. De filosofie en leefstijl gaat natuurlijk veel verder, maar de vraag is natuurlijk wat dit betekent voor je interieur. De spullen in huis zijn in deze stijl spullen met een verhaal, niet de dingen die je kant en klaar in een warenhuis kunt kopen. Je huis kun je inrichten door souvenirs die je hebt verzameld te plaatsen en natuurlijke producten te gebruiken.

Multifunctioneel

Veel Nederlanders kiezen ervoor om kleiner te gaan wonen. Soms is dit niet een bewuste keuze maar het gevolg van woningnood in grote steden. Kleine huizen vragen om een praktische indeling. Eerst zal je je moeten ontdoen van veel spullen, maar met aanhanger huren den haag kan je deze gemakkelijk naar de kringloop brengen. Vervolgens is het tijd om praktische meubelen bij elkaar te verzamelen. Dit zijn meubelen die op meerdere manieren inzetbaar zijn, zoals een bed dat tegelijkertijd veel ruimte biedt voor het opbergen van spullen.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *