Katten hebben het nodig om met hun nagels te krabben. Het is een natuurlijke manier om de nagels korter te maken en scherp te houden. Het is simpelweg instinct voor een kat om dat te doen. Ze kunnen zo’n beetje alles in de woning kapot maken. Het maakt niet uit of het een tafel is, stoel, bank of bijvoorbeeld een poef. De kat begint gewoon te krabben aan alles waar hij (of zij) haar poten op kan leggen. Een oplossing? Om je woning te redden? 

 

Hou je kat! 

Wanneer de wanhoop hoog is, is de redding nabij. Een katten krabpaal maakt het mogelijk om de kat zijn nagels te laten krabben zonder de hele woning te vernielen. Het is een verplichting om niet in een huis terug te komen waar het een grote chaos is. Ook hoef je geen meubels meer naar de stort te brengen. Het is dus ook nog eens een goede investering. Het helpt je immers om veel geld te besparen. Ook voor jou zijn er volop mogelijkheden om zo je meubels in huis heel te houden. Het maakt niet uit of de kat eerst gek was op je eetkamertafel of het bankstel: de krabpaal biedt voldoende afleiding. 

 

Een slimme investering

Doordat de meubels niet meer kapot gaan in je huis is het mogelijk om veel geld te besparen. Ook kun je nu nieuwe meubels gaan kopen die wat duurder zijn. De kat heeft zijn eigen krabpaal en zal de dure meubels met rust laten. Het zal je dus veel geld besparen. 

 

Hou van je kat

Het is nu ook weer mogelijk om van je kat te houden. Het is niet meer nodig om hem met een bezem door het huis te jagen, omdat je zo kwaad op hem bent. Ga lekker met de kat op de bank zitten en vertroetel hem. Verwen hem met wat lekkers te eten. 

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *