Wie binnenkort jarig is, kan helaas door de corona-uitbraak niet als vanouds naar de kroeg of naar de club. Dit betekent dat we een nieuw leven kunnen blazen in het geven van huisfeestjes voor de verjaardag! Om de verjaardag extra kracht te geven, is het altijd leuk om flink uit te pakken met de versiering! In dit artikel geven willen wij jou inspireren, om op een creatieve manier het beste uit jouw verjaardag te halen. Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

 

Verzin een thema voor je verjaardag

Wanneer je iets te vieren hebt, kun je daar extra belichting aan geven, door er een thema aan te koppelen. De truc voor het vinden van een goed thema, is dat deze algemeen bekend is en dus niet te moeilijk. Een voorbeeld van zo een thema is het organiseren van een Black & White Party. Zwart-wit foto’s geven een bepaalde sfeer af en hoe leuk is het wel niet, als dat het gehele feestje door hebt? Een extra voordeel van dit thema,  is dat alle gasten wel zwarte- en witte kledingstukken in hun bezit hebben. Maak het feestje af door zwarte en witte ballonnen op te hangen.

 

Wees creatief met de versiering

Het leuke aan feestversiering is, is dat je de versiering zelf ook weer kunt versieren! We nemen even ballonnen weer als voorbeeld. Je kunt ballonnen versieren, door middel van verf, stiften, glitters of andere plaksels. Teken er stippen of figuren op of kies ervoor om er verfspetters op te gooien. Maak het extra dynamisch door verschillende kleuren hiervoor uit te kiezen.

 

Geef een persoonlijke draai aan de versiering

Wil jij graag een persoonlijke twist aan jouw versiering geven? Maak dan gebruik van foto’s! Maak op het feest zelf foto’s met een polaroid camera. Deze foto’s kunnen direct aan een fotomuur geplakt worden of gebruikt worden als gasten cadeau. 


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *