We hebben tegenwoordig steeds meer gadgets in huis, waardoor het interieur vaak een hele andere look krijgt. Een interieur waarbij van alles bedienbaar is vanaf bijvoorbeeld je smartphone, tablet of andere afstandsbediening noemen we ook wel een smart interieur. Of in het Nederlands, een ‘slim interieur’. 

Ben jij ook een liefhebber van verschillende gadgets en een interieur waarbij je alles eenvoudig kunt bedienen? Lees dan onze onderstaande tips. Deze tips kan je natuurlijk ook toepassen in je kantoor of vergaderlocatie.

Smart gordijnen en rolluiken

Hoe heerlijk is het wanneer je ‘s avonds op de bank ligt en je niet op hoeft te staan om de gordijnen of de rolluiken nog dicht te doen. Terwijl je net languit op bank voor de televisie ligt doe je deze gewoon dicht vanaf je smartphone en kun je verder genieten van de film of serie. Wanneer je in de ochtend opstaat hoef je ook weinig moeite te doen. Druk gewoon weer op dat ene knopje en klaar ben je.

Schilderijen die je kunt veranderen

Ben jij iemand die nog weleens van verschillende soorten kunst of stijlen houdt? Dan is het leuk om digitale schilderijen te kopen die je zelf kunt aanpassen. Hoe leuk is het wanneer je van de ene op de andere dag een compleet andere stijl aan de muur kunt hebben. Of misschien op een stedentrip geweest en wil je nog even nagenieten? Stel het digitale schilderij dan in op de stad waar je bent geweest of juist naartoe gaat.

Vind de app die het beste bij jou en je interieur past

Wanneer je alle apparatuur en gadgets in huis hebt dat je vanaf je smartphone of op een andere manier kunt bedienen, dan wil je er zeker van zijn dat je een app gebruikt die je prettig vindt gebruiken. Neem daarom de tijd om naar de mogelijke apps te kijken en bepaal welke het beste bij jou en bij je interieur past. Zo kun je de Alexa App gebruiken, maar ook bijvoorbeeld de Smart Life App of een van de andere vele apps. 

Nog meer inspiratie nodig voor handige en leuke gadgets die je interieur nog slimmer maken? Kijk dan eens op deze blog van Artikel-Blog.nl of op de blog van InterieurHulp.nl.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *