Ben je op zoek naar een nieuwe plek voor het kopen van een woning in het westen van Nederland, dan zijn er veel plaatsen waar je terecht kunt. Als je liever niet in drukke steden zoals Amsterdam, Rotterdam of Den Haag wilt wonen, dan zijn er gelukkig ook veel mooie plaatsen die vinden die een stuk rustiger zijn. We hebben enkele rustige woonplaatsen in Noord- en Zuid-Holland dan ook voor jou op een rij gezet.

Heemstede

De plaats Heemstede ligt in het westen van de Randstad tegen de stad Haarlem aan. In het noorden grenst de plaats aan Haarlem, aan de oostkant is de plaats omgeven door landbouwgronden en in het westen wordt Heemstede gescheiden van de plaats Zandvoort en het strand door bossen en duingebieden. Deze plek is omgeven door natuur en als je op zoek bent naar een rustige woonplaats in de Randstad, net in Noord-Holland, dan ben je hier op de juiste plek belandt. Heemstede is voorzien van alle voorzieningen waar je naar op zoek kunt zijn en met het openbaar vervoer of met de auto kun je met gemak overal snel naar toe reizen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen van een huis of laten bouwen van een woning? Kijk dan hier naar de nieuwbouw Heemstede en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wassenaar

In Zuid-Holland, tussen Leiden en Den Haag, vind je de plaats Wassenaar. Deze plaats is gelegen in een zeer rustige en groene omgeving. Aan de oostelijke zijde bevinden zich verschillende landbouwgronden en voornamelijk weilanden net als in het zuiden en in het noorden. Het westen van de plaats wordt gekenmerkt door bossen en duinen die de plaats scheiden van het strand. Ook in deze plaats en in de omgeving kun je een geschikte woning vinden. De prijzen liggen hier vaak wel iets hoger omdat de huizen vaak wat exclusiever zijn.

Zaandam

Tot slot maken we nog een uitstapje richting het noorden, naar de stad Zaandam. Deze stad ligt net boven Amsterdam en heeft ook veel te bieden. Bij toeristen is de plaats voornamelijk bekend vanwege de Zaanse Schans en de kenmerkende huisjes. Toch zijn er ook veel mogelijkheden hier om rustig te wonen. Je bent overigens met de auto of met de trein zeer snel in Amsterdam en in de andere steden van de Randstad. Amsterdam ligt op een afstand van slechts 13 kilometer van deze plaats, dus je bent altijd dicht in de buurt van een plek waar het je toch de drukte op kunt zoeken.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *