Het is belangrijk om al het broodnodige servies in huis te hebben. Borden, ontbijtborden, schaaltjes, soepborden, gebaksbordjes, kop en schotel, mokken en natuurlijk ook voldoende schalen en glazen. Bij schalen kun je denken aan wijnglazen, bierglazen (Bierglazen kopen | Rastal), frisdrankglazen, wijnglazen, whiskeyglazen, borrelglazen en ook waterglazen. Een servies bestaat uit zoveel verschillende onderdelen. Een bord, mok en glas is eigenlijk niet voldoende. Het is belangrijk om de juiste inspiratie op te doen en te gebruiken om een mooi servies te krijgen.

Het aantal mensen

Het is belangrijk om te weten hoeveel mensen er van het servies gebruik gaan maken. Een gezin van vier personen heeft natuurlijk vier grote borden nodig, ontbijtborden, vier schaaltjes voor een toetje en dan ook nog de vier soepkommen om mee te starten. Natuurlijk is dit niet voldoende als er gasten komen. Het advies is om te zorgen voor minimaal een set van acht ontbijtborden, soepborden, grote borden en ook schaaltjes voor het toetje. Het is belangrijk om te zorgen voor een compleet servies wat goed bij elkaar past. Zeker als je graag etentjes geeft is het belangrijk om te zorgen voor een compleet servies.

Wat mag er echt niet ontbreken? 

Het is goed om een compleet servies te kopen met alle benodigde onderdelen. Kleine borden, grote borden, soep borden, gebaksbordjes, schalen, soep kommen, dessert schaaltjes en ook een compleet glasservies. Het is verstandig om een neutrale kleur te kiezen. Als er een keer een schaaltje of bord sneuvelt is het mogelijk om te zorgen voor een vervangend bord.

Het glasservies

Een goed glasservies is ook erg mooi. Het is geweldig om het uit te stallen in een kast met een glazen deur met spotjes erop. De whiskey glazen, bierglazen, verschillende soorten wijnglazen, glazen voor een aperitief, waterglazen en natuurlijk de verschillende karaffen. Het is mooi om van te genieten.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *