Als het aankomt op het kiezen van mooie verlichting voor bij jou thuis dan zijn er heel wat mogelijkheden om voor te gaan. Nu is het alleen wel zo dat veel mensen het lastig vinden om een bepaalde soort stijl te kiezen, ze weten namelijk niet wat er mooi zal passen bij de rest van de woning. De meest bijzondere soorten lampen die je maar in huis kunt hebben zijn de Oosterse hanglampen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het grootste assortiment aan Oosterse hanglampen. Wat zijn dit eigenlijk voor lampen? Wat zijn de voordelen van deze lampen? En waarom zou ook jij deze lampen in huis moeten hebben? Om hier achter te komen zal je snel verder moeten lezen, we laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien!

Een bijzondere toevoeging voor in huis

De oosterse hanglampen van zijn een prachtige toevoeging voor bij jou in huis. Door de vele patroontjes op de behuizing van jouw lamp zal er een magisch lichtspel ontstaan bij jou in huis. Alle oosterse hanglampen van Ghalia die je bij ons op de site kunt vinden worden gemaakt in kleine ateliers in de medina en de souks van Egyptische steden. Door deze authentieke totstandkoming en productie weet je zeker dat je de hoogst mogelijke kwaliteit in handen hebt die je maar kunt vinden. Bij het maken van de lampen worden alleen de meest sterke en mooie materialen gebruikt, hierdoor zijn de lampen voorzien van een zeer bijzondere uitstraling. Dit verzekerd je van een aankoop waar je voor een ontzettend lange tijd plezier van zal hebben. 

De kleine hanglampen van Ghalia tellen zo’n 1500 gaatjes. Dit is natuurlijk al een hele hoop, maar nog niets vergeleken met de grotere lampen die je in het assortiment kunt vinden. Deze zijn namelijk voorzien van ruim 6.000 gaatjes per stuk! Doordat het licht door de gaatjes valt zal je aan jouw interieur echt een magic touch toe kunnen voegen. Nu zijn de lampen natuurlijk ook al prachtig om te zien zonder dat het licht aan staat. Door de verzilverde afwerking en door het Oosterse design ontstaat er echt een parel voor het oog. Dit in combinatie met de keuze voor messing en koper zorgt voor een uitstraling waar je mond echt van open zal vallen. 

Een handige opening aan de onderzijde

Bij nagenoeg alle Oosterse hanglampen van het merk Ghalia vind je aan de onderzijde van de lamp een speciale opening. Deze opening zorgt ervoor dat er een helder licht uit de lamp zal stralen. De lampen maken het mogelijk om een waar lichtspel in huis te halen. Dit voorziet jouw woning van een Oosterse uitstraling, zonder dat het al te indringend wordt. Dit is niet het enige voordeel van de opening aan de onderzijde. Door de opening is er namelijk ook sprake van voldoende verlichting en sfeer in huis. Het is namelijk wel de bedoeling dat de lampen genoeg licht afgeven om alles in huis goed te kunnen zien, anders heb je er niet zo veel aan. 

Wanneer het bolletje van de lamp aan vervanging toe is kan je dankzij de opening super snel en efficiënt te werk gaan. Of je nu de Oosterse hanglampen van koper of van mozaïek wilt vervangen, het is een fluitje van een cent. De opening heeft een afmeting tussen de 15 en 20 centimeter. Door de keuze voor deze afmetingen weet je zeker dat je de lamp eenvoudig kunt vervangen, zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling. Door de relatief beperkte omvang van de opening zal er precies genoeg ruimte zijn voor het licht om doorheen te vallen. 

Super eenvoudig te bevestigen

Kies je ervoor om een aantal Oosterse hanglampen in huis te plaatsen dan heb je geluk, ze zijn namelijk super eenvoudig te bevestigen. Door deze eenvoudige bevestigingswijze zal je nooit meer rare fratsen hoeven uithalen om alles op te hangen. Een groot deel van de lampen, uiteraard afhankelijk van de maat, zal worden geleverd met een speciale ketting. Dankzij deze ketting zal je in staat zijn om jouw lamp op de gewenste hoogte op te hangen aan het plafond. Mocht je nu een kleinere lamp hebben gekocht dan is het vaak al voldoende om hem alleen op te hangen aan een snoer. Door de geringe omvang van deze lampen is de extra beveiliging van de ketting niet nodig. Dit ligt dus anders bij de grotere lampen, voor deze lampen is het gebruik van de ketting echt een must. Je kunt overigens de ketting voor de Oosterse hanglampen altijd los kopen. Mocht je dus alsnog een ketting nodig hebben of is jouw ketting aan vervanging toe dan is dit geen enkel probleem. 

Een groot scala aan mogelijkheden

De oosterse, oriëntaalse, Egyptische en Marokkaanse hanglampen zijn te verkrijgen in diverse soorten, maten, materialen (koper of messing) en motieven. Of het nu gaat om een ruime woonkamer of de knusse hal; de oosterse verlichting optimaliseert de sfeer in iedere ruimte van je huis. Door een grote oosterse hanglamp op te hangen in een bepaalde cluster zal je kunnen zorgen voor een zeer uniek effect. Ook kan je de verschillende lampen combineren om er een geheel van te maken voor boven de eettafel. Het maakt echt niet uit, een stel Oosterse hanglampen zal altijd prachtig staan bij jou in de woning. Door onze speciale filigain hanglampen en design lampen zal je in staat zijn om de uitstraling van jouw woning echt naar het volgende niveau te tillen. Dit zorgt ervoor dat je jouw woning kan omtoveren tot een zeer unieke en magische plek. 

Voor de keuze van de lampensoort is er ook heel wat keuze om voor te gaan. Er zijn vandaag de dag namelijk een hele hoop lichtbronnen die gekozen kunnen worden. Vroeger gebruikte men een gloeilamp of een spaarlamp, deze zijn echter niet meer van deze tij. Door te kiezen voor Eco Halogeen ben je in staat om de gloeilamp op de beste manier te vervangen. Deze lichtpunt is erg klein van oppervlak, hierdoor zullen de gaatjes van de lamp zeer gericht opgevuld worden. Dit zorgt ervoor dat de gaatjes alle lichtstralen op de muur laten verschijnen. Een alternatief is om te kiezen voor een van onze Led lampen. Het is zo dat deze lampen zorgen voor een warme sfeer, echte is het wel een beetje een diffuus soort licht. Deze lampen zijn overigens wel een stuk zuiniger, echter kan je ze minder goed dimmen. Wij raden aan om een ECO Halogeen lamp te gebruiken voor de Oosterse hanglampen van Ghalia

Bestel jouw eigen Oosterse hanglampen hier

Door vandaag nog een kijkje in het assortiment te nemen ben je in staat om in een oogopslag te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Voor je het weet heb ook jij een prachtig aantal oosterse lampen in huis hangen. Mocht je bepaalde vragen hebben over onze lampen dan kan je deze natuurlijk altijd even aan on stellen, wij zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te beantwoorden. Dankzij ons assortiment is het voor iedereen mogelijk om de beste Oosterse hanglampen in huis te halen, altijd weer voor de beste prijs kwaliteit verhouding die je maar kunt vinden op het internet. 

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *