De keuze voor een nieuwe cv-ketel is niet niks. Het is een grote investering en erg persoonlijk. Het hangt namelijk helemaal af van jouw leef/woonsituatie welke cv-ketel echt bij je past. We zetten de bekende A-merken cv-ketels voor je ok een rij, zodat jij vind wat je zoekt! Zo helpen we je bij de keuze van een cv-ketel.

Remeha

Remeha, gevestigd in Apeldoorn, is een Nederlandse producent van centrale verwarmingsproducten voor de woning- en utiliteitsbouw. Het is een vertrouwd merk met wel tachtig jaar historie. Het merk staat bekend om kwaliteit, innovatie en service op het gebied van onder andere thermostaten, cv-ketels en (zonne)boilers. De twee bekendste twee type cv-ketels van Remeha zijn de Remeha Avanta en de Remeha Tzerra. De Remeha Avanta is een compacte, lichtgewicht cv-ketel met veel power. De ketel is erg energiezuinig, heeft een enorm vermogensbereik en levert genoeg water voor het hele huis. Het is de meest verkochte ketel in Nederland. Het voordeel van de Remeha Tzerra is de maat. Deze extreem kleine ketel is overal te plaatsen, en levert wel grootste prestaties.

Atag

Een andere Nederlandse producent is Atag. Dit bedrijf levert naast verwarmingsapparatuur ook keukenapparatuur. Waarom mensen voor een cv-ketel van Atag kiezen? Ten eerste het blijvende hoge rendement, gedurende de hele levensduur van de cv-ketel levert het een rendement van 110,3%. Dat is het beter dan welk ander merk dan ook. Daarnaast bespaar je met een Atag ketel warmwater. Dankzij de innovatieve warmtewisselaar bespaar je direct. Je verlaagt de maandelijkse kosten en spaart het milieu. Dubbel besparen dus!

Vaillant

Vaillant is één van Europa’s leidende fabrikanten van verwarmingstechnologieën. De producten hebben lage emissies en hoge energie-efficiëntie. Ze staan bekend om hun prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid. Een zeer goede reputatie dus!

Intergas

Intergas behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Niet gek als je leert dat ze al meer dan 50 jaar bezig zijn met het perfectioneren van hun cv-ketels. De Intergas cv ketel is er niet zomaar één. Doordat het bedrijf de productie en ontwikkeling in eigen hand houdt, maken zij oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitnormen. Ze staan vooraan in technologische ontwikkelingen. Alles met maar één doel: je van betrouwbare warmte voorzien.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *