Heb je al lange tijd niet meer iets aan de tuin gedaan en ligt het er nu niet meer aantrekkelijk bij? Tijd om er iets aan te doen! In dit artikel laten we je 4 manieren zien om je tuin weer helemaal op te fleuren. Van nieuwe plantjes tot het verven van je schutting, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij deze tips zal je tuin er binnenkort weer prachtig bij liggen!

Om te beginnen met de make-over is het noodzakelijk om eerst alle spullen en dode planten uit je tuin te halen. Het helpt namelijk om met een kale tuin te beginnen. Het opnieuw indelen van de tuin gaat dan een stuk gemakkelijker.

Nieuwe planten, bloemen en struiken

Nu je tuin opgeruimd is en de dode planten en struiken verwijderd zijn is het tijd om te bedenken wat je daarvoor in de plaats gaat neerzetten. Je kunt eenzelfde soort terug planten, maar om het gevoel te krijgen dat je een geheel nieuwe tuin hebt kun je ook voor andere planten kiezen.

Nieuwe tuinmeubels

Wat ook helpt om je tuin op te fleuren is het plaatsen van nieuwe tuinmeubels. Een prachtige eettafel voor buiten steelt gelijk de aandacht wanneer je de tuin in kijkt. Of wat dacht je van een mooie loungeset waar je helemaal in wegzakt tijdens de zonsondergang? Met de tuinmeubels van Fonteyn kan je iedere tuin omtoveren! De meubels zijn gemaakt van duurzame materialen die lang mee gaan. Je hoeft dus niet bang te zijn om volgend jaar weer een nieuwe set te moeten kopen.

Schutting lakken of verven

Sommige schuttingen worden na verloop van tijd dof waardoor het er niet meer netjes uit ziet. Door je schutting opnieuw in de lak te zetten of een verfbeurt te geven zal hij er weer als nieuw uit zien. Vergeet niet om eerst de oude laag goed weg te schuren.

Tegels schoonspuiten met een hogedrukspuit

Ook tegels komen er na verloop van tijd minder mooi uit te zien. Door invloeden van het weer en algen verliezen de tegels hun kleur. Dit kan verholpen worden door de tegels te behandelen met een anti algenspray en schoon te spuiten met een hogedrukspuit. Je zal verstelt staan hoe mooi de tegels er weer uit komen te zien!

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *