Het is belangrijk om de paardenspullen goed op te bergen. Er is vaak een gebrek aan ruimte in de paardenstal. Het is goed om alles slim om te bergen. Het is handig om de juiste opbergmethoden en materialen te gebruiken om het optimale uit iedere vierkante meter te krijgen. 

Een dakopbouw plaatsen

Een goede manier om extra opbergruimte te krijgen is door op het dak een extra opbergruimte te laten maken. Het is mogelijk om op het dak van de stal de paarden spullen op te bergen. Er ontstaat al snel veel meer extra opbergruimte. Het is ideaal om zo alles een plek te geven. Het is natuurlijk wel een hele verandering. Het is goed om de wijzigingen doordacht door te voeren. 

Minder spullen om op te bergen

Het is natuurlijk ook goed om van tijd tot tijd een grote schoonmaak te doen. Ruim alles op wat je niet nodig hebt. Alle spullen die je al een jaar of langer niet gebruikt hebt kun je het beste gaan verkopen, weggeven of naar de stort brengen. Het is belangrijk om niet als een hamster alles vele jaren te blijven bewaren. Kies ervoor om zo min mogelijk zaken te bewaren. Het is een manier van slim opbergen. Met minder spullen heb je minder opbergruimte nodig. Het is niet zo moeilijk. Neem de komende tijd alles eens goed door om zo een opruiming te krijgen van alle paardenspullen in de stal.

Schaf de juiste spullen aan 

Het is belangrijk om de spullen goed op te bergen. Maak maximaal gebruik van iedere vierkante meter. Door gebruik te maken van kasten welke tot aan de nok van de stal gaan is het mogelijk om veel spullen op te bergen. Een goede en grote kast of een mooie open boekenkast maken het mogelijk om alle paarden spullen in op te slaan.  Ga de hoogte in met de kasten. Zo kun je optimaal gebruik maken van de hoogte van de stal. Misschien heb je een kleine ladder om overal goed bij te komen. Het is eenvoudig om zo volop opbergruimte te hebben. 

Beter gebruik van de trap of gang

Het is ook mogelijk om in de gang meer kasten te bouwen. Als er een trap is, is het mogelijk om onder de trap een goede opbergruimte te maken. Hier is veel ruimte te winnen en de dekens voor de paarden en andere spullen kunnen hier zeer goed liggen. Het is mooi om met een paar boekenplanken een mooie kast te maken. Er zijn volop mogelijkheden om extra opbergruimte te krijgen in je stal. 

Een garage voor de paardentrailer?

Wanneer je naast de stal ook een garage hebt voor de paardentrailer is het goed om hier ook de nodige opbergruimtes te maken. Maak het georganiseerd en eenvoudig. Het zal je helpen om veel ruimte te krijgen op een plek waar je de paardentrailer plaatst. Het is een ideale plek. Het is goed om er een multifunctionele ruimte van te maken voor opslag en parkeerplaats voor de paardentrailer. 

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *