Wil je de tuin veranderen? We helpen je graag op weg met wat inspiratie. Het is heerlijk om de tuin eens compleet te veranderen of om er nieuwe elementen aan toe te voegen. Een jacuzzi kopen bij Fonteynspas is een manier om een unieke tuin te krijgen. Of heeft er al iemand bij jou in de buurt een jacuzzi? We delen graag onze tips en ideeën om de tuin een nieuwe impuls te geven. Laten we snel starten met de drie tips welke we voor je hebben.

Kunstgras in de tuin 

Een nieuwe trend is om kunstgras te nemen in de tuin. Kunstgras is onderhoudsvrij en de kwaliteit is zeer hoog. Het is eigenlijk niet meer van echt te onderscheiden. Met kunstgras is het mogelijk om in één keer een mooie grasveld aan te leggen in de tuin. Het is niet meer nodig om bang te zijn voor het onderhoud en de wekelijkse maaibeurten. De grasmaaier kun je op marktplaats aanbieden om te verkopen. Wanneer het regent is het water ook snel weer geabsorbeerd. Het is erg mooi en prachtig.

Een vlonder in de tuin

Het is ook goed om na te denken over vlonderplanken op een specifiek deel van de tuin. Het is mogelijk om er een mooie loungebank te plaatsen en een eigen hoekje te maken. Het is gezellig en aangenaam. Het ziet er mooi uit. Kies voor composiet of voor hardhout. Hardhout heeft een natuurlijke uitstraling. Het composiet is sterk en splintervrij. Alles heeft zo zijn voordelen.

Een vijver in de tuin

Kies je niet voor de jacuzzi? Dan is het goed om over een vijver na te denken. Het zorgt voor rust, vogeltjes die water drinken en een mooie sfeer. Het is gezellig. Houd wel rekening met het onderhoud. Helemaal wanneer er vissen zijn. Houdt de vijver goed schoon.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *