We zijn veel tijd in de keuken bezig. Het is vaak de plek waar we veel tijd doorbrengen en samen zijn. Het is een plek welke daarom best mooi mag zijn naast de praktische aspecten van het koken en eten. Het is mooi om een keuken te hebben welke het hart is van het huis. Het is een eetkamer, studiezaal, meeting point, lounge en plek om te koken. We zouden het bijna vergeten wat de basisfunctie is van de keuken. Hoe kunnen we de keuken nu mooier maken zonder veel te veranderen? Het is goed om hierover na te denken en zo een mooie keuken te krijgen. Muurstickers zijn een simpele ingreep om de keuken er al anders uit te laten zien en meer sfeer te krijgen. Wat kan er nog meer? Laten we snel starten. 

Een andere vloerbedekking 

De keukenvloer valt vaak het meeste op. De keukenvloer kan voorzien zijn van tegels, waterbestendige vloerbedekking, laminaat of een combinatie. Het is mooi om een andere kleur vloer in de keuken te krijgen. Wanneer voor laminaat of vloerbedekking gekozen wordt is het slim om een stroeve tegel voor de keukenkastjes te plaatsen. Opspattend vet en water is dan eenvoudig weg te nemen. 

Een andere keukentafel 

Een andere optie is om de keukentafel de deur uit te gooien. In plaats van een kleine tafel is het mooi om een keukenbar te maken langs een muur. Het is praktisch, stijlvol en zeer hip. Ook houd je zo meer ruimte over in de keuken. Het zorgt voor een ruimtelijk effect. 

Meer decoraties

Een meer eenvoudige ingreep is om meer planten, kandelaars, schilderijen en andere elementen in de keuken te plaatsen. Het moet natuurlijk allemaal bij elkaar passen en zorgen voor een verbetering. Kies de juiste kleuren, patronen en maten om het gewenste effect te krijgen. 

 

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *